• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 28-29 жовтня 2014 року проведено осінні ранки в садових групах

28-29 жовтня 2014 року проведено осінні ранки в садових групах

2014-11-11

/Files/images/novini/112014/DSC_0728.JPG

В старших групах «Сонечко» та «Попелюшка» ранок відбувся у нетрадиційній формі — у вигляді зйомок фільму «Увага! Про Осінь знімаємо кіно». Головні ролі фільму виконували діти — вони були хмаринками, лелеками, парасольками, художниками-декораторами.

Дійство відбувалося на фоні осінніх піснень, веселих таночків, розвивально-єкологічних ігор. Діти із радістю зустрічали героїв свята — осіннього Листочка, Чарівницю Осінь. Бурхливими оплесками батьки підтримували виступи своїх дітей. Зйомки фільму скінчилися святковим феєрверком.

В середній групі «Фіалочка» діти з вихователями та батьками завітали на осіннє свято "Бабине літо". Діти з великим задоволенням перевтілились в ролі: Бджілок, Сорок, Павучків, Метеликів, Сонечок та Коників-стрибунців і завітали разом з їжачком на гостини до яблуньки.

Декорації та доцільно підібрані костюми створили у дітей святковий піднесений настрій. Як раділи діти виконуючи пісні «Яблунька», «Їжачок», «Промінці-стрибунці». Показали вихованці і свої хореографічні здібності в таночку «Жмурка» та в хороводі «Листочок золотий».

Свято було проведено для того, щоб діти показали не тільки свої музичні здібності, а й пізнавальні. Так, в дидактичних іграх: «З якого дерева листочок», «Овочі і фрукти», діти закріпили знання з таких розділів програми як «Рідна природа» та «Довкілля».

Незабутні враження створили для всіх учасників дійства прихід казкових героїв: Гусениці та Черв`яка. В фіналі свята прозвучала пісня «Щоб квітла Україна» у виконанні 4-хрічної вихованки Ані Подкур. Не обійшлося свято і без гостинців. Яблунька і Їжачок пригостили діток наливними яблучками, солодкими грибочками та смачними горішками.

/Files/images/novini/112014/DSC_0679.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi